مشاوره روانشناسی

مشاوره روانشناسی

مشاوره روانشناسی

مشاوره روانشناسی

  • ۰
  • ۰

ویسکوزیته

به ویژه , ویسکوزیته محلول یا ضخامت محلول داخل هسته سلول , چگونگی و چگونگی حرکت مولکول‌ها و اندامک‌ها در داخل هسته را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد . دانشمندان بر این باورند که این خواص مواد در تعدادی از بیماری‌های انسان تغییر می‌کنند . با این حال , اندازه‌گیری آن‌ها یک چالش دیرینه بوده‌است - - روش‌های قبلی به مداخلاتی که توسط پاسخ سلول به آن‌ها مانع می‌شوند , تکیه کرده‌اند .

در این پژوهش به منظور پی بردن به خواص فیزیکی هسته و اجزای تشکیل‌دهنده آن در سلول‌های زنده , محققان با هدف غلبه بر این مساله با استفاده از دینامیک سلولی و وقایع درون هسته سلول انسانی بر این مساله فائق آمدند .

آن‌ها به طور خاص , از میکروسکوپ هم کانون با قدرت تفکیک بالا استفاده کردند که یک تکنیک تصویر برداری است که رفتار فضایی و زمانی سلول‌های زنده را ثبت می‌کند . آن‌ها با استفاده از این تکنیک تغییراتی را به شکل هستک , بزرگ‌ترین ساختارهای درون هسته , در حین ادغام و همچنین تغییرات لحظه‌ای سطح خود بررسی کردند .

به طور قابل‌توجهی , ترکیب هسته‌ای چند بار در زمان حیات یک سلول انسانی رخ می‌دهد , با این حال هیچ راهی برای پیش‌بینی زمانی وجود ندارد که چه زمانی و کجا در هسته سلول اتفاق می‌افتد . بنابراین برای تشخیص یک ترکیب , باید در زمان مناسب به محل مناسب نگاه کرد .

او و تیمش یک روش تجربی جدید تهیه کردند که این وقایع ترکیب گیج‌کننده را ثبت می‌کرد .

این رویکرد غیر تهاجمی از مختل کردن طبیعی فعالیت سلولی در حین خدمت به عنوان پنجره‌ای به این پویایی اجتناب کرد . در نتیجه , شناسایی جنبه‌های سلولی که قبلا ً ناشناخته بودند , بود .

به ویژه , روش نشان داد که هستک انسانی مثل قطرات مایع عمل می‌کنند . علاوه بر این , این دستگاه به دانشمندان اجازه داد تا خواص فیزیکی محیط اطراف را اندازه‌گیری کنند - یک پیشروی که نشان می‌دهد سوراخ‌های اطراف قطرات هسته‌ای دارای ویسکوزیته بسیار بالایی هستند , در واقع بیشتر از زمان عسل است که ائتلاف قطرات هسته‌ای را در سلول‌های سالم کاهش می‌دهد .

ناظر می‌گوید : " با توجه به این که هستک برجسته dna است , ائتلاف کند ممکن است مانع از برهم خوردن نسخهبرداری هسته‌ای شود , در نتیجه به حفظ سلامت سلولی کمک می‌کند . "

در مقابل , او می‌افزاید : در بسیاری از بیماری‌ها , مثل سرطان , آلزایمر , پارکینسون و نیز در پیری انسان , باز هم باز می‌شود . با درک نیروهایی که این تغییرات را ایجاد می‌کنند , مانند تفاوت احتمالی در گرانروی قطرات هسته‌ای , دانشمندان قادر به درک بهتر هسته و هسته در سلول‌های سالم و بیمار می‌باشند .

این تحقیق با کمک بلاعوض از موسسه ملی بهداشت و فیزیک سیستم‌های زنده بنیاد علوم ملی انجام شده‌است .

هوش مصنوعی بیماری آلزایمر را در پنج سال آینده پیش‌بینی کرد

الگوریتم‌ها ممکن است به پزشکان کمک کنند تا زودتر به مسیر پیش‌گیری برسند

منبع :

دانشگاه مک گیل

خلاصه :

یک تیم از دانشمندان یک الگوریتم هوش مصنوعی جدید ( ai ) را برای پیش‌بینی دقیق کاهش شناختی که منجر به بیماری آلزایمر می‌شود , آموزش داده‌اند .

یک تیم از دانشمندان یک الگوریتم هوش مصنوعی جدید ( ai ) را برای پیش‌بینی دقیق کاهش شناختی که منجر به بیماری آلزایمر می‌شود , آموزش داده‌اند .

یک الگوریتم محاسباتی در موسسه دانشگاه بهداشت روانی داگلاس و همکارانش از دانشگاه تورنتو و مرکز اعتیاد و سلامت روانی , الگوریتمی را طراحی کردند که از روش‌های تصویربرداری تشدید مغناطیسی ( mri ) , ژنتیک و داده‌های بالینی یاد می‌گیرد . این الگوریتم خاص می‌تواند به پیش‌بینی اینکه آیا دانشکده‌های شناختی فرد در پنج سال آینده به سمت آلزایمر پیش می‌روند یا خیر , کمک کند .

منبع سایت علم روز

  • ۹۷/۱۰/۲۱
  • فهیمه فهیمه

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی